Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не ме притеснява че е Опел даже по-добре за поддръжка. Всичко друго си е Алфа. Ще отида да я видя вероятно събота или неделя че съм на работа.
    Ако ти се разкарва виж я и кажи какво мислиш.
    Аз не съм разбирач и ако ще я взимам ще я карам някъде да я видят.

Comment

• Първоначално публикувано от valery_ Покажи съобщение
      Не ме притеснява че е Опел даже по-добре за поддръжка. Всичко друго си е Алфа. Ще отида да я видя вероятно събота или неделя че съм на работа.
      Ако ти се разкарва виж я и кажи какво мислиш.
      Аз не съм разбирач и ако ще я взимам ще я карам някъде да я видят.
      В момента била в ауто италия на летището...
      Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
      ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

• Първоначално публикувано от Sam76 Покажи съобщение
        В момента била в ауто италия на летището...
        OK, Мерси за инфотo ще пиша като я видя

Comment

• Аз ли бъркам или мотора 3.2 е на Holden,а не Opel?Ма те и двете са иначе GM,та по презумпция май си е Opel.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
            Аз ли бъркам или мотора 3.2 е на Holden,а не Opel?Ма те и двете са иначе GM,та по презумпция май си е Opel.
            Тоя 1,8 MPI не е Холден, чист опелски екошпек си е, слагат го по астри, зафири, вектри и друга ширпотреба.
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от valery_ Покажи съобщение
              Колеги, тази някой гледал ли я е ?
              http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=7g90cb

Знам че е най куция модел, но аз не съм състезател а и се газифицира. Па и в БГ е купувана и изглежда запазена.
              Аз един път пробвах да я гледам, щото ми беше интересно какво е състоянието на 159 на реални 70 000
              Отидох на адреса на тия Ауто Плаза там до Опел, то се оказа, че колата я няма, щот я взел един от шефовете на ЕвроХолд, щото неговата била на севриз и си карал тая кат служебна и ме пратиха да я гледам в работен ден в офиса на холдинга до летището (там където е Милано Моторс) и така се отказах да я гледам, и без това нямах намерение да си я купувам Но да, същата кола е която стоеше в ММ, изглежда доста свежа на снимки, ако е добре и е на тия КМ, единствения и недостатък ше остане малкия мотор
              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Колеги, някой имали инфо за тази
                http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=7i5jp6
                Живо ме интересува.
                Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                  Колеги, някой имали инфо за тази
                  http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=7i5jp6
                  Живо ме интересува.

С тия постни снимки, да не излезе някоя скрита лимонка кат оная от миналата седмица.......
                  sigpic
                  Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                  156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                  147 JTDm 140-Малката манекенка
                  GT- JTDm 150

Comment

• Колеги, продадох 156-цата и ще скачам нагоре...някой случайно да е гледал тази http://www.cars.bg/c749554
                    Интересно, че е TI а още не е купена та викам да не би да има проблеми. Ако някой я е гледал моля да сподели да не се разкарвам напразно 600км.
                    Иначе да помогна ако някой се интересува за тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=7ipixf
                    Имала е ксенон а сега стоят дупки на капачките и е с обикновени крушки, цялата е пребоядисвана и на стъклата е 2007 година а иначе по обява и табела е 2010. Чак джамбазина се заяде, че разбираш ли не било така...
                    Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                    ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                    ex Alfa 156 1,9 JTD
                    ex Alfa 75 1,8

Comment

• Първата има проблеми с документите, за това и още не е регистрирана... нищо чудно да е крадена
                      Втората е в автокъща, за която не съм чул някой да казва добра дума, та едва ли тази кола прави изключение
                      sigpic

Comment

• Ясно...ще се чака да изскочи нещо хубаво, благодаря!
                        Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                        ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                        ex Alfa 156 1,9 JTD
                        ex Alfa 75 1,8

Comment

• Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
                          Колеги, продадох 156-цата и ще скачам нагоре...някой случайно да е гледал тази http://www.cars.bg/c749554
                          Интересно, че е TI а още не е купена та викам да не би да има проблеми. Ако някой я е гледал моля да сподели да не се разкарвам напразно 600км.
                          Иначе да помогна ако някой се интересува за тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=7ipixf
                          Имала е ксенон а сега стоят дупки на капачките и е с обикновени крушки, цялата е пребоядисвана и на стъклата е 2007 година а иначе по обява и табела е 2010. Чак джамбазина се заяде, че разбираш ли не било така...
                          За тая шуменската вече се писа много.Няма по-голям дрънгел, освен че и документите не са в ред.По назад имам дълъг пост по темата.
                          159 SW 2.4 Jtdm 2007
                          156 TS 1.8 1999
                          Avensis SW 2.2 D4D 2011

Comment

• Била е TI ся ендрънгел дето е за цялостна боя !!!! Няма здрав детаил и е за интериорно освежаване + че светят и грешии по таблото......
                            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• за Шуменската 2.4 и за Пловдивската мога да кажа.
                              първо за Шуменската 2.4 JTDm: реално продавача не можа да ми обясни защо не е пререгистрирана, уж той е вкарал, ама после така е бил купил от Стара Загора, 10 000 лева по телефона смятай на място за каква цена може да се вземе.

Пловдивската 2.4 JTDm: колата ще и падне маховика, 2010 по талон и документи, реално 2007 (това е в минус при регистрация в данъчното според мен ), измерихме е на диностенда - 218 конски сили извади и 440 нютона, пуши яко, като за сток кола (може да са смъкнали ДПФ). иначе е запазена, но продавача е абсолютен СЕЛЯНИН, и това беше основна причина да се откажа. стигнахме до 11 000 лева, но сделка нямаше
                              сетих се и още - бил продал над 20 такива от началото на годината и върха беше че "знаеш ли на колко като теб съм им взел парите" ... не бях купувал скоро кола от автокъща и бях забравил за каква селяния иде реч!
                              Last edited by devil_vas; d.m.y г., 13:33.
                              ex: VW Golf 3 GT, Opel Astra GSI 2.0 16V, VW Golf 4 1.8T GTI, BMW E36 318is, Subaru Legacy 2.0 Turbo, BMW E46 318i 143, Honda Civic 1.6 VTI, Audi S3 1.8T, BMW E46 330Cd

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm AT

Comment

• Аз като му казах "Абе тая кола не е 2010г." и той ми - "Ами коя е според теб?" Казах му, че според мен е преди 2008 а той - "Ми добре айде, 2009 е...". Викам човек ние за годината ли се пазарим или за цената? Като загледах прозорците - 2007 ма...

Някой нещо за тези?
                                http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=7izhyq
                                http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=7izhyq
                                Last edited by pesho_kj; d.m.y г., 20:47.
                                Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                                ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                                ex Alfa 156 1,9 JTD
                                ex Alfa 75 1,8

Comment

Working...
                                X